Suma Primita

0 €

Suma Necesara

7.500€

Costel, prizonier în propia casa!

El este Costel Radasanu are 47 de ani, un om simplu și cu o mare suferință ce o poarta fizic și psihic, traieste singur nu are pe nimeni.
Farà un picior de unul singur, bolnav de diabet, insuficienta cardiaca Costel se descurca foarte greu, cu foarte nare greutate reușește sa pășească și asta nai mult prin casa, traieste intr-un satuc departe de oras, departe de magazine de unde isi poate procura mancare departe de o farmacie… Costel traieste singur dar doreste din toata inima sa fie poată se se descurce singur si pentru asta are nevoie de un carucior electric, un scuter pentru disabili cu care se poate deplasa.
Sa poată sa facă cumpărăturile singur sa poată ieși din casa sa se plimbe, sa poată vizita un prieten sa să poată merge la doctor. Într-un singur cuvânt sa fie liber sa nu fie obligat sa stea închis în casa.
El cu pensia lui foarte mica nu poate acoperi nici alimentele și strictul necesar pentru o luna. Acest carucior pe care el si – l doreste si are nevoie de el costa exagerat de mult pentru veniturile lui. Costel cu putini bani pe care i primeste de la stat nu poate nici macar sa viseze la un carucior electric 2000€ pentru el e mult. Ne cere ajutorul in speranta ca oamenii cu suflet bun vor vedea suferinta lui si – l vor ajuta. Noi putem sa ajutam acest suflet, donand putin din putinul nostru dam o sansa la o viata mai buna lui Costel. Multumim din inima!

Donatii se pot face si prin transfer bancar:
Denumire entitate: ETS Organizzazione di  Volontariato Salva  un’anima
Cod de inregistrare fiscala: 97841930015,
Cont (IBAN) bancar euro:  IT 04 W 07601 01000 001046756761
BIC: BPPIITRRXXX
Locatie

Corso Eusebio Geambone 87/8

informatii de contact

TELEFON: 388 1429690
TELEFON: 340 9162373
EMAIL: info@salvaunanima.com
Adresa: Corso Eusebio Geambone 87/8
Torino
Cop.10135

SUBSCRIBE
Despre noi

Asociatia Salva un anima cu locația in Torino dar cu rădăcini 100% ROMÂNEȘTI, cu membri atât prin unele țări ale Europei cât si în țara mamă România.

© 2023 by ETS Organizzazione di  Volontariato Salva  un’anima
 

  • Facebook