Despre noi

Asociația „Salva un anima” (Salvează un suflet) cu sediul în Torino dar cu rădăcini 100% ROMÂNEȘTI, este o asociație umanitară al cărei scop este să ofere ajutor persoanelor aflate în dificultate, de orice natură ar fi ea. Suntem o asociație tânără, aflată la început de drum, cu o echipă de asemenea tânără. Cel mai de preț lucru pe care îl avem este dorința sinceră de a face bine semenilor noștri, cu ajutorul domniilor voastre, donatorii. Oamenii care împărtășiți aceleași valori cu ale noastre. Oameni care știți, ca și noi, ce înseamnă să îți fie cu adevărat greu. Ce înseamnă să te pună viața cu fruntea și genunchii în țărână. Ce înseamnă să fii bolnav, sărac și copleșit de necazuri. Ce înseamnă să te doară și trupul, și sufletul. Și să nu știi ce doare de fapt mai tare. Ce înseamnă să strigi dar să nu te audă și să nu îți răspundă nimeni. Pe toate le știm…
Acțiunile noastre de ajutorare au în vedere în principal persoanele cu handicap (copii și adulți), bolnavii de cancer și leucemie, copiii și bătrânii străzii, familiile sărace cu mulți copii, mamele văduve, copiii orfani, bătrânii singuri și neputincioși. Și lista, din păcate, poate continua…
Asociația noastră are membri în unele țări ale Europei dar și în țara-mamă, România. Să dea Dumnezeu să fim cât mai mulți, să putem răspândi binele. Chiar și așa, la început de drum cum suntem, avem deja peste 50 de familii cărora le dăruim lunar pachete cu alimente. Esențiale pentru ei, cei care nu au aproape… nimic. Printre acestea și patru familii cu handicap grav, la domiciliul cărora ne deplasăm și le oferim și alte servicii.
Nu ne lăudăm – demonul trufiei e un păcat mare. Doar vă spunem cu bucurie că împreună cu voi, oameni simpli ca și noi, nu bogați ci milostivi, am reușit să-i ajutăm pe bolnavii care aveau nevoie de tratamente și să le alinăm suferințele prea grele și prea multe. Am construit case și le-am mobilat. Am cumpărat lemne pentru foc celor nevoiași din România. Am cumpărat ghiozdane, rechizite și haine pentru copii care să poată astfel merge la școală fără rușinea de a fi mai prejos decât colegii lor. Pentru că educația este singura care îi poate ridica peste condiția de copil sărac din familie nevoiașă.
Suntem o organizație non-profit. Profitul nostru este doar bucuria de a putea fi de folos celor care au nevoie de ajutor. Te invităm alături de noi, să te implici în acțiunile noastre caritabile prin gesturi mici, după puterile tale. Susținerea ta contează mai mult decât îți poți imagina, în această lume egoistă, care întoarce privirea de la cei lipsiți de speranță. Noi vrem să credem cu tărie că oamenii buni nu sunt specie pe cale de dispariție și că nu suntem singuri în ce ne-am propus să facem. Că împreună cu voi, cei al căror suflet este așa de mare încât abia încape în trupuri mici, vom reuși să desenăm pe chipuri zâmbete. Și să dăm aripi speranțelor când păreau frante. Și suntem siguri că împreună vom reuși! Singuri ne-ar fi imposibil.

 

MISIUNE

Tot ce ne dorim, în fiecare dimineață când deschidem ochii, este ca în ziua aceea să mergem seara la culcare cu mulțumirea că am ajutat un om, că am făcut o faptă bună. Că cineva, undeva, a adormit cu o grijă mai puțin. Și vrem să mai credem că aceasta devine și misiunea voastră, dragi prieteni.

Vă mulțumim!

Donații se pot face si prin transfer bancar:
Denumire entitate: ETS Organizzazione di  Volontariato Salva  un’anima
Cod de inregistrare fiscala: 97841930015,
Cont (IBAN) bancar euro:  IT 04 W 07601 01000 001046756761
BIC: BPPIITRRXXX

Locatie

Corso Eusebio Geambone 87/8

informatii de contact

TELEFON: 388 1429690
TELEFON: 340 9162373
EMAIL: info@salvaunanima.com
Adresa: Corso Eusebio Geambone 87/8
Torino
Cop.10135

SUBSCRIBE
Despre noi

Asociatia Salva un anima cu locația in Torino dar cu rădăcini 100% ROMÂNEȘTI, cu membri atât prin unele țări ale Europei cât si în țara mamă România.

© 2023 by ETS Organizzazione di  Volontariato Salva  un’anima
 

  • Facebook