Suma Primita

11 €

Suma Necesara

2.500€

Chinul Mariei este crunt si greu de imaginat

Ma numesc Zamfir Maria Ionela am 48 de ani. Sunt o femeie vaduva traiesc singura si nu am pe nimeni. In anul 2005 am fost operata de varice, nu am stiut ca operatia a fost gresita. Acum 6 ani sa intamplat ca sa spart la glezna acest ulcer varicos, la inceput rana era mica dar in timp s-a agravat si mi-a mancat din piele, carne, si mi-a afectat osul. Durerile sunt groaznice si nu se slabesc un minut… Zi si noapte, chiar nu mai pot.
Am fost internata de nenumarate ori dar fara un rezultat, mai rau, s-a agravat si de la medici nici un raspuns… Acum 2 ani am fost la spital si la o analiza mai amanuntita adica angiografie, medici mi au confirmat ca acea operatie facuta in 2005 a fost gresita, ca mi a sectionat o vena de la genunchi care alimenta glezna si ca nu au ce sa-mi mai faca, ca nu mai am vascularizare. Nu se mai poate face nimic. Boala e atat de avansata am tromboza venoasa profunda. Ce mi-a ramas e sa sufar si sa suport dureri insuportsbile fara o speranta de a ma vindeca, singura cu dureri insuportabile fara posibilitatea de a-mi cumpara medicamentele si cremele necesare care imi amelioreaza foarte putin durerile. Sunt singura, nu am pe nimeni decat pe Dumnezeu, ma descurc foarte greu nu numai cu durerile dar sì cu faptul ca ma misc foarte greu sa pot sa fac ce mi este necesar… Oameni buni apreciati ce aveti ca nimic nu e mai important in viata ca SANATATEA.
Apelez la toti cei cu suflet bun sa ma ajute sa pot sa imi cumpar medicamentele si cremele necesare pentru a-mi ameliora putin suferinta. Nu e usor sa fi bolnav sa sti ca nu ai vindecare, sa ai dureri si chinuri insupirtabile, sa mai fii si singur si fara pisibilitati materiale.

  • WhatsApp-Logo
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
Donatii se pot face si prin transfer bancar:
Denumire entitate: ETS Organizzazione di  Volontariato Salva  un’anima
Cod de inregistrare fiscala: 97841930015,
Cont (IBAN) bancar euro:  IT 04 W 07601 01000 001046756761
BIC: BPPIITRRXXX
Locatie

Corso Eusebio Geambone 87/8

informatii de contact

TELEFON: 388 1429690
TELEFON: 340 9162373
EMAIL: info@salvaunanima.com
Adresa: Corso Eusebio Geambone 87/8
Torino
Cop.10135

SUBSCRIBE
Despre noi

Asociatia Salva un anima cu locația in Torino dar cu rădăcini 100% ROMÂNEȘTI, cu membri atât prin unele țări ale Europei cât si în țara mamă România.

© 2023 by ETS Organizzazione di  Volontariato Salva  un’anima
 

  • Facebook