Suma Primita

51 €

Suma Necesara

10.000 €

  • WhatsApp-Logo
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Vreau sa pasesc din nou

stiu, trebuie sa va vorbesc, despre mine.
Totul începe într-o zi de vara, dimineața la 8,,15, când m-am născut.
Nascut prematur, mic si  si bolnav de parapareza spastica, boala pe care o am de suportat pana la moarte.
Pana la 5 ani, nu am mers în picioare, vârsta la care am suportat primele operați la picioare, dupa care am început sa pasesc.
Dar totul nu sa terminat aici, pana la 18 ani am suportat 12 operați la picioare si tot acest timp l-am petrecut pin spitale, centre de recuperare si statiuni balneare.
Chiar daca niciodata nu am mers perfect, mi-a placut sa nu depind de nimeni si sa ajut si aproapele.Asa cum o fac si acum din patul din care nu ma misc.
Iubesc foarte mult familia si am reusit sa  ma casatoresc si sa am o fetita.
si daca familia sa destramat, fetita am reusit sa o cresc singur si sunt mândru de ea.
În decursul anilor boala sa pus amprenta pentru ca nu am continuat cu recuperarea, adica fizioterapia, masaje, electroterapie, toate acestea nu trebuie sa lipseasca din viata unui bolnav ca mine. Din aceste motive sa alte complicați, usor usor cu timpul am ajuns sa zac în pat, am muschi atrofiati, ligamentele rigide si strânse. Am început de ceva vreme recuperarea si credeam ca în câteva luni  sau, un an sa îmi revin, dar am obtinut ceva rezultate numai ca dupa 3 ani de stat pe spate, nemiscat, nu ai cum sa îti revi asa repede am nevoie în continuare  de fizioterapie, masaje. Dar mult mai intense (cel puțin o ora pe zi) dar acest lucru costa si eu personal nu îmi permit, am nevoie de ajutorul vostru oameni cu suflet mare sa ma pun si eu pe picioare.
Nu îmi doresc prea mult de la viata, îmi doresc sa pot sa scap din patul acesta în care sunt si sa continui ce am început. (sa ajut aproapele)
Dar aceste lucruri le pot face alaturi de voi, stiu traim vremuri grele, dar cu puțin de la fiecare se pot face minuni. Va mulțumesc!

Donatii se pot face si prin transfer bancar:
Denumire entitate: ETS Organizzazione di  Volontariato Salva  un’anima
Cod de inregistrare fiscala: 97841930015,
Cont (IBAN) bancar euro:  IT 04 W 07601 01000 001046756761
BIC: BPPIITRRXXX
Locatie

Corso Eusebio Geambone 87/8

informatii de contact

TELEFON: 388 1429690
TELEFON: 340 9162373
EMAIL: info@salvaunanima.com
Adresa: Corso Eusebio Geambone 87/8
Torino
Cop.10135

SUBSCRIBE
Despre noi

Asociatia Salva un anima cu locația in Torino dar cu rădăcini 100% ROMÂNEȘTI, cu membri atât prin unele țări ale Europei cât si în țara mamă România.

© 2023 by ETS Organizzazione di  Volontariato Salva  un’anima
 

  • Facebook